Beschrijving

Gelegen tussen Zevenaar en Duiven is deze in 1971 gebouwde vrijstaande woning, de woning bevindt zich op een totaal perceel van 11470m2, maar wordt in eerste instantie aangeboden met een perceel van circa 1000m2. Het overige gedeelte van het totaal perceel is eventueel separaat te koop.

De woning is vrij recent gedeeltelijk nog gemoderniseerd en beschikt over 5 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond, een ruime eetkeuken, woonkamer met openhaard en grotendeels rolluiken. De ruime leef keuken en woonkamer zijn uitgerust met een nette pvc-vloer. 

De woning is gunstig gesitueerd in het buiten gebied van het gezellige dorp Groessen en biedt vrij uitzicht over de akkers tussen Zevenaar en Duiven. De toekomstige aanleg van de autosnelweg A15 zal alleen maar positieve gevolgen hebben zoals een verdiepte ligging, verbeterde bereikbaarheid richting het zuiden en een aanpassing van de huidige gemeentewegen.

Indeling

Achter via de achterzijde met hal v.v. meterkast, badkamer, aparte wasruimte/toilet en een tweetal inbouwkasten. Nette en lichte leef keuken met diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, magnetron en 5-pits gaskookplaat. Tweede hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer met openhaard en nette pvc-vloer. Aan de achterzijde zijn een tweetal slaapkamers op de begane grond gelegen.

Eerste verdieping

Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers met inbouwkasten. Aparte ruimte met wateraansluiting, deze is eventueel om te bouwen tot badkamer.

Tweede verdieping

Via vlizotrap bereikbare opbergzolder

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 1971
-	Woonoppervlakte circa 150m2
-	Perceeloppervlakte circa 1000m2 (optie om separaat grond bij te kopen)
-	Nette keuken
-	5 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond
-	Vrije ligging

Kenmerken