Omschrijving

Starters en beleggers opgelet!
Wij bieden u aan deze in 1960 gebouwde, ruime tussenwoning met tuin op het zuidwesten en aparte stenen berging, in het gezellige Lobith. De woning biedt een woonoppervlakte van 114 m2 en een perceeloppervlakte van 148 m2. 
De woning is gunstig gesitueerd, alledaagse voorzieningen zoals scholen en winkels zijn makkelijk te bereiken en via verschillende uitvalswegen zijn zowel Arnhem (25 minuten) Doetinchem (15 minuten) en Duitsland (5 minuten) te bereiken. Een groot voordeel is het recreatiegebied ‘de Bijland’, wat om de hoek ligt.
Het interieur heeft een opknapbeurt nodig. Dus houd je van klussen of heb je een handige familie? Kom dan snel een keer langs voor een bezichtiging!
De woning wordt aangeboden met een mooie ‘bieden vanaf’ prijs!

Indeling

Entree via de ruime hal met trapopgang, meterkast en toilet voorzien van staande closet en fontein. Via de hal is via 2 zijdes de lichte woonkamer te betreden. Aan de achterzijde vindt u de keuken met diverse apparatuur en de bijkeuken met wasmachine en droger aansluiting. Via hier heeft u ook toegang tot de, op het zuidwesten gelegen tuin, met vrijstaande stenen berging.

Eerste verdieping

Via overloop toegang tot de 2 slaapkamers aan de voorzijde, waarvan 1 is voorzien van inbouwkast. Aan de achterzijde is de badkamer, voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet, te vinden. Samen met de derde, afgewerkte kamer.

Tweede verdieping

De 2e verdieping is bereikbaar via een vaste trap en kan, na enige afwerking, prima in gebruik worden genomen als 4e slaapkamer. Hier bevindt zich ook de cv-ketel.

Kenmerken