Beschrijving

Keurig appartement op een toplocatie!

Gelegen nabij het gezellige centrum van Velp is dit in 2008 gebouwde 2-kamer appartement, welke is gelegen op de tweede verdieping van een appartementencomplex van totaal 4 appartementen. De kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen en vanaf bovenste verdieping kijk je prachtig uit over Velp en de Posbank! Het appartement is volledig geïsoleerd en goed onderhouden, zo is in 2019 het buiten schilderwerk van alle kozijnen nog volledig aangepakt en is alles binnen in 2020 van een nieuwe verflaag voorzien. Verder beschikt het appartement over een aparte wasruimte, badkamer, mechanische ventilatie, gezamenlijke buitenberging en een op het noordoosten gelegen balkon. 

De unieke locatie maakt dit plaatje compleet, het centrum van Velp met een ruim aanbod aan winkelvoorzieningen en horecagelegenheden is om de hoek gelegen en loopt u 10 minuten verder, dan staat u aan de rand van de Posbank, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Verder zijn via verschillende ontsluitingswegen gemakkelijk Arnhem (5 minuten), Duitsland (15 minuten) of Nijmegen (20 minuten) te bereiken. 

Het brutovloeroppervlakte is ca. 15m2 groter dan het gebruiksoppervlakte wonen! 
De woning wordt u aangeboden met een aantrekkelijke 'bieden vanaf' prijs!

Indeling

Begane grond:
Entree via gezamenlijke hal met de postbussen.

Eerste verdieping

Entree via hal met toilet en inbouwkast. Ruime woonkamer met open keuken en bar, trapopgang en openslaande deuren naar het balkon met uitzicht over Velp.

Tweede verdieping

Ruime slaapkamer met 3 Velux-dakramen, aparte wasruimte met cv-installatie, badkamer met douche, wastafel en mechanische ventilatie. Vanaf de slaapkamer heeft u een prachtig uitzicht over Velp en de Posbank.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 2008
- Woonoppervlakte 66m2
- Volledig geïsoleerd
- Schilderwerk kozijnen 2019 volledig gedaan
- Gezonde V.v.E. bijdrage €100-, per maand (opstalverzekering + buitenonderhoud)
- Voorschot gas/waster/licht €100-,
- Gezamelijke buitenberging
- Unieke locatie

Kenmerken