Beschrijving

Starters alert!

In het gezellige stadscentrum van Zevenaar, is dit keurige, in 2005 gebouwde, 3-kamer appartement met inpandige berging gelegen. Het appartement bevindt zich in een appartementencomplex bestaande uit 16 appartementen met een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Door de jaren heen is het appartement keurig bewoont en uitgerust met een aantal leuke extra’s. Zo is de cv-installatie recent vernieuwd en is er airconditioning aangebracht. 

Het woonoppervlak bedraagt een comfortabele 75m2 en de inhoud meet 258m3. Verder is het appartement uitgerust met 2 slaapkamers, nette keuken, luxe badkamer, rolluiken en nette laminaatvloer. 

Wanneer u de deur van het complex uitstapt, staat u midden in het gezellige centrum van Zevenaar. Hier is een uitgebreid aanbod aan winkelvoorzieningen, horecagelegenheden, een bioscoop en een theater te vinden. Nabij het appartement zijn diverse parkeergelegenheden gelegen (parkeervergunning). Diverse uitvalswegen brengen u gemakkelijk in Arnhem (15 minuten), Duitsland (10 minuten) of Doetinchem (20 minuten). 

De woning wordt u aangeboden met een aantrekkelijke ‘bieden vanaf’ prijs, alle biedingen boven de vermelde prijs worden door verkoper serieus in overweging genomen.

Indeling

Entree via centrale hal met brievenbussen, intercominstallatie, lift en toegang tot de bergingen.

Eerste verdieping

Entree via hal met meterkast. 2 goed bemeten slaapkamers, elk uitgerust met rolluik (1x elektrisch, 1x handmatig). Toilet met fontein separaat van de luxe badkamer, welke beschikt over ruime inloopdouche, dubbele wastafel en mechanische ventilatie. Aparte wasruimte met cv-installatie (2018). 

Aan de voorzijde van de Schoolstraat in de ruime woon-/leefruimte gelegen, welke is v.v. airconditioning. Hier bevindt zich ook de keuken met diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combioven en 4-pits gaskookplaat.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 2005;
-	Woonoppervlakte 75m2;
-	Inhoud 258m3;
-	Cv-ketel (2018) Remeha Tzera (onderhoud 2021);
-	Woonkamer v.v. airconditioning (2021);
-	Slaapkamers achterzijde uitgerust met rolluiken;
-	Gezonde en actieve V.v.E.;
-	Volledig geïsoleerd;
-	Midden in het gezellige centrum van Zevenaar gelegen;

Kenmerken