Beschrijving

Ruime uitgebouwde hoekwoning met aangebouwde garage.

Gelegen in de zeer gewilde wijk ‘Groot Holthuizen’ is deze uitgebouwde hoekwoning met geïsoleerde garage, 4 slaapkamers, een in 2018 vernieuwde keuken en een op het zuidwesten gelegen, zonnige achtertuin. De woning bied luxe, ruimte en veel lichtinval. Verder is de woning voorzien van rolluiken, mechanische ventilatie en een overkapping in de achtertuin.

De woning wordt u aangeboden met een mooie 'bieden vanaf' prijs

Indeling

Entree via hal met trapopgang, meterkast en toilet v.v. staand toilet en fontein. Ruime woonkamer doormiddel van een uitbouw aan de achterzijde, in 2018 vernieuwde keuken met diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, magnetron, oven en 4-pits inductiekookplaat met Bora afzuiging. Via woonkamer toegang tot de geïsoleerde garage v.v. wasmachine- en drogeraansluiting, welke net als de woonkamer toegang biedt tot de op het zuidwesten gelegen achtertuin met overkapping.

Eerste verdieping

3 ruim bemeten slaapkamers v.v. rolluiken en veel lichtinval. Badkamer aan de voorzijde van de woning gelegen en is v.v. ligbad, inloopdouche, wandcloset en wastafel.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbare ruime overloop, 4e slaapkamer en aansluiting voor eventueel de wasmachine of droger, ook kan op de 2e verdieping makkelijk een 5e slaapkamer gecreëerd worden.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 2009
- Grotendeels v.v. rolluiken
- Keuken vernieuwd in 2018
- Geïsoleerde garage met wasmachine- en drogeraansluiting
- Eigen oprit 
- Tuinop het zuidwesten
- Mechanische ventilatie

Kenmerken