Wij bieden u gratis verkoopstyling advies op maat

 

JE KRIJG NOOIT EEN TWEEDE KANS OM EEN EERSTE INDRUK TE MAKEN 

Met een optimale presentatie van uw woning kunnen wij de eerste indruk van de potentiële koper aanzienlijk verhogen en daarmee ook de verkooptijd versnellen en ervoor zorgen dat u een hogere prijs krijgt voor uw woning. Samen met Charlotte van Bentum van LOT Lifestyle Verkoopstyling helpen wij u graag met het verkoopklaar maken van uw woning.

 

WAT HOUDT HET IN?

Verkoopstyling is interieuradvies op maat en helpt de woning zo optimaal en deskundig mogelijk te presenteren. U krijgt advies over de indeling, functionaliteit en inrichting van de woning. Charlotte kijkt met een neutrale, professionele blik naar uw huis en creëert een prettige, neutrale, toegankelijke sfeer waarin iedere potentiële koper zich thuis zal voelen. Hierdoor krijgt een potentiële koper een positieve eerste indruk, welke het verkoopproces zal bevorderen. Ook wordt de woning aantrekkelijker gemaakt voor een groter publiek.

“De eerste indruk kan maar een keer worden gemaakt en is van doorslaggevend belang voor de verkoop van uw woning.”

Vertrouwt u ons de verkoop van uw woning toe? Dan bieden wij u de mogelijkheid voor een gratis advies op maat van verkoopstyliste Charlotte van Bentum, van LOT Lifestyle Verkoopstyling. Na afloop ontvangt u direct tips en adviezen om de aantrekkelijke aspecten van uw huis te benadrukken. Kijk voor meer informatie op Lotlifestyle.nl.

 

Neem contact op